SZERVIZ, ONLINE SEGÍTSÉG

TEL/FAX: +36-1/242-2306

Mobil: 

+36-20/9434-868

+36-20/9434-850

E-mail: info@ppbszerviz.hu

Hibabejelentés: minden nap 8-20 óra között

Facebook

Megosztás

Szavazás

Milyen a jó pénztárgép?

Szavazok

FRISSÍTÉS ELŐTT

Az EURO 150TE Flexy pénztárgépeken frissítés sikeres végrehajtásához szükséges, hogy az AEE akkumulátora legalább 30%-os töltöttségi szinten legyen. Ennek érdekében a pénztárgép hálózatra csatlakoztatását követően, legalább 1 óráig töltsük az AEE akkumulátorát, és csak azt követően indítsuk el a frissítési folyamatot. Ez min. 1 órás töltés arra az esetre vonatkozik, ha a pénztárgép nincs folyamatosan hálózatra csatlakoztatva, vagy a pénztárgépet nem használta hosszabb ideje (utóbbi esetben javasolt a hosszabb töltési idő).

Amikor a pénztárgép kéri a FW frissítés elvégzését, azt végre kell hajtani. A pénztárgép csak a frissítés végrehajtását követően használható tovább.  A V0004/V0005-ről V0006-ra történő frissítést megelőző Napi zárásoknál kiírja a pénztárgép azt a dátumot, amikor el kell végezni a FW frissítését az útmutató alapján.

Amennyiben Napi forgalmi jelentésnél, "FW frissítés elérhető" felirat megjelenését követően ST RÉSZÖSSZEG billentyűt nyomunk, a pénztárgép kinyomtatja a Napi zárást. A FW frissítést megelőző napon, a Napi forgalmi jelentés havi formáját is ki kell nyomtatni, majd másnap FW frissítést kell végezni!

Amennyiben egyéb jelentéseket, zárásokat szeretnénk kinyomtatni, úgy a fenti felirat megjelenését követően nyomjunk TÖRLÉS billentyűt és lépjünk át a megfelelő üzemmódokba (X és/vagy Z), majd végezzük el a jelentések, zárások nyomtatását. Ezt követően nyomtassuk ki a Napi forgalmi jelentést.

Ha a FW letöltése a kijelölt dátum után történik, annak letöltését követően a pénztárgép rögtön kérni fogja a FW frissítés elvégzését (akár nap közben is). Amennyiben a gép Napnyitás után van, kiírja, hogy „FW FRISSÍTÉS SZÜKSÉGES” – ilyenkor el kell végezni a Napi zárást (napi és havi formátum), azt követően megjelenik az „ÚJ FW ELÉRHETŐ FRISSÍTÉS SZÜKS.” felirat.